http://www.nattstad.se/youareLFT

Ny blogg! http://www.nattstad.se/youareLFT

Jobb

På måndag blir första dagen på nya jobbet. 14-22 är arbetstiderna. Ska bli intressant!
Mer säger jag inte nu.

Slut

Nu struntar jag i det här. Jag har bestämt mig. Nästa höst åker jag utomlands och lämnar allt bakom mig. Jag vill börja om HELT på nytt. Hitills har inget varit särskilt bra och nu kom punkten när jag inte orkar mer. Jag ska sätta ett stopp. Det kommer bli bäst i längden.

Stress

Okej, så här i slutet av månaden är det lite pengar man har och därför blir det att snåla. Ikväll ska jag och min boyfriend iväg på spex, kommer nog bli kul. Ska nog gå iväg och laga mat nu så man hinner med det. Får se till att börja blogga roligare.

Programmering...

Åh, jag blir galen! Försöker programmera ihop det sista på hemsidan men vill det funka mån tro? Nej så klart inte. Fast jag ger inte upp, suttit i 3-4 timmar nu och kommer ju nån vart även om det går långsamt. Nu behöver jag ta en paus för jag är helt slut, har även tvättat sen 13. Mitt liv är roligare än det låter. Faktiskt.

Ny dag

Okej, gårdagen och den här dagen har varit annorlunda men jag överlever väl. Får försöka hoppas på det bästa. I guess.

Don´t know what to say

Jag är helt slut på ord. Kroppen är lika slut den. Jag känner att jag borde agera men ändå gör jag inte det. Det får fortsätta. När jag är stark nog tar jag tag i det men inte just nu.
RSS 2.0